Różnorodność oferty agroturystycznej na przykładzie wybranych gospodarstw agroturystycznych z terenu województwa podkarpackiego = Diversity of the agritourism offer on the example of selected agritourism farms from the area of the podkarpackie province / Beata Dec. - Dec, Beata (hotelarstwo)
Zakres i treść: rozwój agroturystyki, oferta agroturystyczna, województwo podkarpackie.