[Afisz. Incipit] Uwaga! Zaraźliwa choroba zwierzęca Wstęp obcym surowo wzbroniony. (Malbork : [wydawca nieznany], 1946)
Sztrajfa z hasłem.
Keywords: Propaganda -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.