Inneres von St. Nikolai : Mittelschiff. - Basilius, Lorenz (1860-1918). (Gdańsk : Verlag Atelier Basillus, 1905)
Przedstawia wnętrze kościoła św. Mikołaja w Gdańsku, widok z nawy głównej w kierunku prezbiterium, około 1915 roku.
Data według wydawcy i budowy karty pocztowej.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Bazylika św. Mikołaja (Gdańsk, Polska) -- 1900-1945 -- karty pocztowe; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- karty pocztowe