Medal. Naczelnik Państwa Józef Piłsudski. (Polskie Towarzystwo Archeologiczne i Numizmatyczne, 1986)
Medal. Awers: głowa Józefa Piłsudskiego (lewy profil), z lewej w łuku napis: Naczelnik Państwa Józef Piłsudski, sygnatura wydawcy PTAiN i data 1986. Rewers: Orzeł w koronie, u jego stóp leżące trzy orły zaborców, na dole data 1918.