[Afisz teatralny] Witold Gombrowicz - Ślub / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1982)
Afisz teatralny informujący o premierze 20.06.1982 r. Teatr na Targu Węglowym w Gdańsku. Reżyseria: Ryszard Major, scenografia: Jan Banucha, muzyka: Andrzej Głowiński.