[Afisz. Incipit:] Koło Amatorskie ... przy parafii św. Krzyża w Tczewie wystawia ... 2 arcywesołe sztuki p.t. 1. Operetka Papugi naszej Babuni ... 2. Komedia Kajcio ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o przedstawieniach.