Elektroniczna centrala telefonia francuska przy Czerwonym Dworze w Oliwie / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia elektroniczną centralę telefoniczną w Gdańsku Oliwie, 17. 10. 1979 rok.