Munro Leaf, Robert Lawson - Byczek Fernando - Teatr Lalek Arlekin im. Henryka Ryla (Łódź). (Łódź : [wydawca nieznany], 2003)
Plakat premiery w 2003 r.
Keywords: Teatr Lalek Arlekin im. Henryka Ryla (Łódź) -- plakaty; Plakaty -- 1990-.