Wystawa sztuki użytkowej. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1967)
Plakat wystawy; czarna gwiazda (?) na białym tle.
W prawym górnym rogu inicjały autora JW (Wanag Józef?).
Wystawa odbywała się w pawilonach Biura Wystaw Artystycznych w Sopocie, 1-23.04.67.
Keywords: Sztuka -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Plakaty -- 1945-1990.