Gdańskie Zakłady Piwowarsko-Słodowe z okazji wykonania Planu Rocznego urządzają Zabawę Taneczną. (Gdańsk : [s.n.], 1953)
Afisz inform. o zabawie w sopockim Grand hotelu 7.11.1953 r.
Keywords: Mirska, Marta -- (1920-1991).; Grand Hotel (Sopot, Polska, budynek) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne