[Afisz. Incipit] Ogłoszenie. Przypomnienie o ciążących obowiązkach na właścicelach nieruchomości ... / D. Cichocki. - Cichocki, Dionizy ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o obowiązkach właścicieli nieruchomości związanych z odpadami, 3.04.1947 r.