[Afisz. Incipit] Ogłoszenie. Przypomnienie o ciążących obowiązkach na właścicelach nieruchomości ... - Cichocki, Dionizy (Tczew : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o obowiązkach właścicieli nieruchomości związanych z odpadami, 3.04.1947 r.
Keywords: Tczew (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.