[Afisz. Incipit] Na zakonczenie Tygodnia P.C.K. odbedzie sie ... Zabawa Taneczna ... (Elbląg : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie 7.06.1947 r.
Tekst na afiszu bez polskich znaków diakrytycznych.
Keywords: Polski Czerwony Krzyż -- 1945-1970 -- druki ulotne; Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.