[Afisz teatralny] Eugeniusz Scribe - Szklanka wody : Komedia w 5 aktach - Teatr Rozmaitości (Kraków). (Kraków : [wydawca nieznany], 1958)
Afisz informujący o premierze w listopadzie 1958 r. Reżyseria: Jadwiga Zaklicka, scenografia: Anna Walcuch.
Keywords: Teatry -- Polska -- Kraków -- 1945-1970.; Afisze -- 1945-1990.