Ekslibris Teresy Danko / E. Grabowski. - Grabowski, Edward (1904-1966) (1961)
Przedstawia brzuch i uda nagiej kobiety, napis u góry: Ekslibris, u dołu: Teresy Danko, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.