Ratusz Gł[ówny] w odbudowie, statua Króla Zygmunta przed ustawieniem na wieży [fot.] Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1945)
Przedstawia ustawianie statui Zygmunta II Augusta na wieży Ratusza Głównego.