[Afisz. Incipit] Polski Związek Zachodni Obwód Gdańsk na zakończenie Tygodnia Ziem Zachodnich organizuje uroczystą Akademię ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o Akademii w kinie Capitol w Gdańsku Wrzeszczu 20.04.1947 r.