Mecz Bokserski : pomiędzy Poznań - Wejherowo. (Wejherowo : [s.n.], 1947)
Afisz z inf. o meczu, który miał miejsce 23.03.1947 r. w Wejherowie.
Keywords: Boks -- Polska -- Wejherowo -- 1945-1970 -- plakaty; Wejherowo (Polska) -- 1945-1970 -- plakaty