Zoppot - Bürger-Schützenhaus - Faltin, John (1846-1918).; Clara Bernthal (Gdańsk). (Danzig : Verlag : Clara Bernthal, 1912)
Przedstawia Hotel Myśliwski w Sopocie, widok od strony Opery Leśnej, ok. 1915 r.
Data wg przedstawienia.