[Afisz. Incipit] Obwieszczenie cen obowiązujących przy skupie i rozprowadzaniu ziemniaków / Janusz Tempski. - Tempski, Janusz (Starosta Powiatowy Tczewski, 1948)
Afisz informujący o sprzedaży ziemniaków 7.10.1948 r.