[Afisz. Incipit] Obwieszczenie cen obowiązujących przy skupie i rozprowadzaniu ziemniaków - Tempski, Janusz (Tczew : Starosta Powiatowy Tczewski, 1948)
Afisz informujący o sprzedaży ziemniaków 7.10.1948 r.
Keywords: Tczew (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Tczew (Polska) -- 1945-1970 -- źródła