[Ekslibris] Hanns Heeren R. B. - Budzinski, Robert (1874-1955) (1918)
Przedstawia dwie nagie dziewczyny na łące, jedna czyta książkę, druga gra na gitarze, u dołu napis: Hanns Heeren. Sygn. aut. i data w obrębie kompoz.