Fuentes : bohater o stu twarzach / Justyna Ziarkowska i Marcin Kurek. - Ziarkowska, Justyna
Recenzja książki : Łeb hydry / Carlos Fuentes. Warszawa, 1994, Zmiana skóry / Carlos Fuentes. Poznań, 1994 oraz Pogrzebane zwierciadło / Carlos Fuentes. Łódź, 1994.