[Afisz. Incipit:] Ogłoszenie dotyczy opisu i oszacowania ruchomości poniemieckich ... / K. Rochowicz. - Rochowicz, K. ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o nakazie spisy poniemieckich ruchomości w Gdańsku 12.01.1946.