Ex Libris Czesława Domaniewskiego / M. W. - Wawrzeniecki, Marian (1863-1943) (1936)
Przedstawia budowlę megalityczną, u dołu napis: Ex Libris Czesława Domaniewskiego, sygnatura artysty w obrębie kompozycji.