Prawo dziecka do uczestnictwa w życiu publicznym - Śledzińska-Simon, Anna. (2015)
Zakres i treść: dziecko jako podmiot praw i wolności o charakterze politycznym, prawa i wolności polityczne dzieci w świetle Konwencji, prawa i wolności polityczne dzieci w świetle dokumentów Rady Europy, prawa i wolności polityczne dzieci w świetle Konstytucji RP.
Tyt. nagł.