Anna Jantar / [rozmowy przeprowadził] Andrzej Witko ; [tł. i adiustacja tekstów angielskojęz. Marta Urbańska ; tł. i adiustacja tekstów niemieckojęz. Piotr Ujma ; lista utworów śpiewanych przez Annę oprac. Piotr Ujma, uzup. Andrzej Witko]. - Jantar, Anna (1950-1980) (Wydawnictwo "Petrus", 2009)
Zapisy rozmów z artystką w formie wywiadów prasowych, telewizyjnych i radiowych.