Porządkowanie otoczenia na osiedlu Obłuże Leśne w Gdyni / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia ludzi porządkujących w czynie społecznym zieleńce na osiedlu Obłuże Leśne w Gdyni, 1978 rok.