Ex Collectione Olgi Rutkowiak : Leones Gedanenses / Bohdan Rutkowiak. - Rutkowiak, Bohdan (1933- ). (2008)
Po środku herb Gdańska trzymany przez dwa lwy , u góry wstęga z napisem: Leones Gedanenses, u dołu: Ex Collectione Olgi Rutkowiak, pod wyobrażeniem ołówkiem sygnatura autora.