Josefa Berens-Totenohl liest aus eigenen Werken. ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1936)
Broszura informująca o spotkaniu z pisarką we Wrzeszczu (Langfuhr) oraz w hotelu Danziger Hof 17-18 lutego.
Data wydania na podstawie treści.
Keywords: Berens-Totenohl, Josefa -- (1891-1969).; Hotele -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- źródła