Wielki Koncert Symfoniczny w dniu święta odrodzenia. ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o koncercie 22.07.1949 r. w Operze Leśnej w Sopocie pod dyrekcją Franciszka Janickiego, Zygmunta Latoszewskiego, Stefana Śledzińskiego i Leopolda Janickiego.