Ex Libris The Spirit of Gdańsk Architecture / Vedat Çolak. - Çolak, Vedat (1966- ). (2009)
Przedstawia figurę Neptuna, niżej napis: Ex Libris The Spirit of Gdańsk Architecture. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.