Tischner - życie w opowieściach. Cz. 3 scen. Witold Bereś, Artur Więcek "Baron" ; współpr. Wojciech Bonowicz ; reż. Artur Więcek "Baron". - Bereś, Witold (1960- ).; Więcek, Artur (1967- ).; Trela, Piotr (1967- ).; Pawluśkiewicz, Jan Kanty (1942- ).; Bonowicz, Wojciech (1967- ).; Tischner, Barbara (1940-2022) (Kolekcja Tygodnika Powszechnego, 2009)
Biografia oparta na wspomnieniach rodziny ks. Tischnera.