[Afisz. Incipit] Dnia 28-go września 1947 r. obchodzić będziemy po raz trzeci w Starogardzie Dzień ... (Starogard : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o dniu spółdzielczości w Starogardzie Gdańskim.
Keywords: Spółdzielczość -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Starogard Gdański (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.