[Elbląg - kościół Bożego Ciała] - Kilarski, Maciej (1922-2003). (Elbląg, 1946)
Przedstawia fragment kościóła Bożego Ciała w Elblągu.
Tytuł nadany przez katalogującego na podstawie treści kompozycji.
Pod kompozycją piórkiem: Completum est hoc opus x Benedict x Domine x Domum x Istam.
W lewym dolnym rogu w polu kompozycji, ołówkiem: M. Kilarski Boże Ciało Elbląg IX 46.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1970.; Elbląg (Polska ; region) -- zabytki; Elbląg (Polska) -- w sztuce