Świątek II - Jakubowski, Wojciech (1929-2024). ([Gdańsk], 1966)
Przedstawia kompozycję z kawałkiem drewna, w które wpisano figurę ludzką.
U dołu kompozycji ołówkiem tytuł, numer odbitki 5/30, sygnatura autora i data.
Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- Gdańsk -- 1945-.