[Afisz. Incipit] Zarządzenie Prezydium Wojewódzkiej Rady Narodowej w Gdańsku z dnia 7.III.1955 r. w sprawie ... powszechnej akcji odszczurzania ... - Gregorek, Marian ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz infromujący o akcji odszczurzania na terenie województwa gdańskiego.