[Afisz. Incipit] Zarządzenie Prezydium Wojewódzkiej Rady Narodowej w Gdańsku z dnia 7.III.1955 r. w sprawie ... powszechnej akcji odszczurzania ... - Gregorek, Marian (Gniew : [wydawca nieznany], 1955)
Afisz infromujący o akcji odszczurzania na terenie województwa gdańskiego.
Keywords: Gryzonie -- zwalczanie -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Deratyzacja; Gdańskie, Województwo (Polska ; 1950-1974) -- druki ulotne; Województwo gdańskie (1945-1975); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne