Ex Libris Tvscis Gianni Mantero - Bramanti, Bruno (1897-1957).; Mantero, Gianni (1897-1985). ([S. l., 1950)
Przedstawia między kwiatami i cyprysami ozdobną czaszę studni, w tle na wzgórzu zabudowania, na niebie ptaki i słońce z napisem: Ex Libris Tvscis. U dołu wstęga z napisem: Gianni Mantero.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko aut., data wg działalności aut.
Keywords: Ekslibrisy -- Włochy -- 20 w