Gdańsk- Wrzeszcz Technikum Budowy Okrętów / fot. J. Korpal. - Korpal, Jan (1916-1977) (Biuro Wydawnicze "RUCH", 1960)
Przedstawia budynek Technikum Budowy Okrętów, na ul. Gen. J. Hallera we Wrzeszczu, ok. 1965 r.