Gdańsk- Wrzeszcz Technikum Budowy Okrętów - Korpal, Jan (1916-1977).; Przedsiębiorstwo Upowszechniania Prasy i Książki "Ruch". ([Warszawa] : Biuro Wydawnicze "RUCH", 1960)
Przedstawia budynek Technikum Budowy Okrętów, na ul. Gen. J. Hallera we Wrzeszczu, ok. 1965 r.
Data wg przedstawienia; miejsce wyd. wg działalności wydawcy.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- 1945-1990.; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- karty pocztowe; Wrzeszcz (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1945- -- karty pocztowe