Ex Libris Wiktora Frantza Z. Dolatowski. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) (1968)
Przedstawia skierowaną ku górze strzałkę. Napis u góry: Ex Libris, u dołu: Wiktora Frantza. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.