Sopot Widok z tarasu Łazienek Północnych / fot. L. Surowiec. - Surowiec, Leszek (Krajowa Agencja Wydawnicza PSW Prasa Książka Ruch, 1974)
Przedstawia plażę z tarasu Łazienek Północnych w Sopocie, ok. 1980 r.