Jana Pawła II i nasze zawierzenie Maryi / Teofil Siudy. - Siudy, Teofil (1947- )
1. Ta, która zawierzyła i zaprasza do zawierzenia. 2. Matka naszego zawierzenia. 3. Synowskie zawierzenie Matce Jezusa. 4. Z Matką Jezusa ku miłosiernemu Bogu.