Dziedziniec zamkowy w Malborku - Rolicz, Stanisław (1913-1997). (Gdynia : [nakładem własnym autora], 1956)
Przedstawia widok na dziedziniec Zamku Średniego w Malborku.
Pod kompozycją tytuł, sygnatura autora i data. Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1990 -- tematy, motywy; Zamek (Malbork, Polska) -- w sztuce