Ulica Długa I, prace przy usuwaniu starych fundamentów i starych urządzeń wodociągu i kanalizacji [fot.] Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1952)
Przedstawia wykop ze starymi, drewnianymi rurami wodociagowymi, prawdopodobnie fundamenty budynku poczty przy ul. Długiej, 1952 r.