Orłowo - Kaliszczak, Zbigniew (1903-1985). ([Gdańsk], 1956)
Przedstawia fragment plaży w Gdyni-Orłowie.
U dołu pod kompozycją ołówkiem tytuł, sygnatura autora i data.
Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1970.; Orłowo (Gdynia, Polska ; dzielnica) -- w sztuce