[Kościół Mennonitów w Gdańsku] - Nowaliński, Karol (1935- ). ([Gdańsk : Karol Nowaliński, 1986)
Przedstawia kościół Mennonitów od południa, na pierwszym planie kanał Raduni, ok. 1900 r.
Tyt. nadany przez katalogującego na podst. przedstawienia i Fot. Gd., data, miejsce i aut. odb. wg. inwentarza PAN BG.
Fot. Gd.