Ex-Libris Erna Saeng - Ade, Mathilde (1877-1953).; Saeng, Erna. ([S. l., 1900)
W ozdobnej ramce dziewczyna grająca na harfie, siedząca na skale nad rzeką [Lorelei]. U dołu napis: Ex-Libris, niżej między dwoma ptakami: Erna Saeng. Sygn. aut. w obrębie kompoz.
Data wg działalności aut.
Keywords: Ekslibrisy -- Niemcy -- 1900-1945.