Widok na Gdańsk z Bastionu św. Gertrudy - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1987)
Przedstawia widok ogólny Gdańska z bastionu św. Gertrudy, na pierwszym planie Plac Wałowy, 1987 r.
Tyt. i data na rewersie ręką autora.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie